Billy Magnusson och Jonathan Levi dök upp på Alltid Fullsatts upptaktsträff. Laget siktar som väntat högt och nu har BoIS fått sin "nummer 10". Foto: Jonas Schrewelius

Billy Magnusson och Jonathan Levi dök upp på Alltid Fullsatts upptaktsträff. Laget siktar som väntat högt och nu har BoIS fått sin ”nummer 10”. Foto: Jonas Schrewelius

Vem startade hatt-modet i BoIS? Frågan är given efter Jonathan Levis entré på Alltid Fullsatts upptaktsträff.
– Det är första gången jag ser den, men det är klass på den. Jag skulle tagit med min också, säger Billy Magnusson.

BoIS-arna är på gott humör och det är inte konstigt efter alla segrar på försäsongen. En kombination av fina spelmål, snabba omställningar och fasta situationer – så ska bollarna sitta i motståndarmålen.

Landskrona BoIS-truppen är några år yngre i år även om spelare som Mikael Dahlgren och Alexander Zaim drar upp snittåldern.
– Det är en bra blandning och vi har en spelare som Philip Andersson som varit med länge trots att han inte är så gammal. Blandat med de unga som Jonathan Levi, Erik Pärsson och våra egna Alexander Tkacz, Rasmus Alm, Måns Ekvall och Dennis Olofsson. Det ser bra ut, konstaterar Billy Magnusson som är assisterande tränare även i år.

Jonathan Levi träffade sina gamla Eskilskompisar Daniel Björnberg och Robin Kacaniklic (som testade med BoIS i vinter) under upptaktsträffen. Foto: Jonas Schrewelius

Jonathan Levi träffade sina gamla Eskilskompisar Daniel Björnberg och Robin Kacaniklic (som testade med BoIS i vinter) under upptaktsträffen. Foto: Jonas Schrewelius

Nyförvärven inför säsongen är Erik Pärsson, Höllviken, Filip Pivkovski, Jonathan Levi, Eskilsminne, Saber Azizi, Oskar Sverrisson, Dalkurd, Eldin Besic, Tågarp, Alexander Zaim, Eskilsminne och målvakten Ismael Diawara, Gjøvik-Lyn (Norge).

Landskrona avslutade försäsongen med genrep mot Österlen. Då ställde BoIS upp med den här startelvan:
Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Oskar Sverrisson, Alexander Tkacz – Filip Pivkovski, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Jonathan Levi, Admir Aganovic – Erik Pärsson.

Jonathan Levi kom från Eskilsminne och har spelat de flesta matcherna.
– Han känns som en poängspelare. Det visste vi om sedan tidigare och det har han visat i träningsmatcherna. Vi letade ju efter en playmaker, tian, och det är där i närheten av straffområdet vi kommer ha nytta av honom, menar Billy.

Vem ska då göra målen i år?
– Om man tittar på laguppställningen så är det väl jag som ska servera och Erik Pärsson ska göra målen. Om inte jag gör de själv kanske… Det är vi, Rasmus Alm och Filip Pivkovski som ska göra det och det finns andra som är bra på huvudet, säger Jonathan Levi.

Se inslaget här:

 

I programmet pratar vi bland annat om Thierry Zahui – som senast var i Prespa Birlik.
– Han kan spela på alla positioner på ett mittfält och det är en konkurrens vi behöver om vi ska vara med och fajtas om de höga positionerna, säger Billy.

I programmet pratas det bland annat om hur högt BoIS siktar i år och vilka topplagen blir.
Jonathan Levi får svara på sista frågan: Vem är lagets pajas? Svaret kommer i tv-inslaget!

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Tidigare avsnitt i serien:

Klippans FF – Lasse Fors och Johan Holmqvist

Kågeröds BoIF – Johan Isgren och Daniel Ander

Eskilsminne IF – Ashkan Esfandi och Maja Olofsson

Hittarps IK – Max Mölder och Viktor Wihlstrand

Stattena IF – Huso Musovic och Isabel Aguilar

Vejby IF – Patrik Svensson-Stoltz och Andreas Ljung

HIF Akademi – Alex Tengryd och Jesper Lundborg

Högaborg – Mattias Hansson och Emil Nilsson

Höganäs – Solo Hammar och Marcus Karlsson

Eskilsminne – Robin Kacaniklic och Daniel Björnberg

ÄFF – Christian Järdler och Marcus Bergholtz

HIF – Henrik Larsson och Linus Hallenius

Tagged with →  
Share →

One Response to TV: Landskrona BoIS har fått sin playmaker

  1. […] arrangerade upptaktsträff kom han i en svår utstyrsel med en svart hatt som kronan på verket (se klippet här). Jag älskar de som sticker ut, skiljer sig från […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *