Häromdagen skrev vi om Emil Sandrå, forward från ÄFF:s tipselit och Emir Salihi från Helsingborg Östra som förstärker Höganäs.

Jonathan Ikonen.

Jonathan Ikonen.

Nu är ytterligare två spelare klara: 20-årige ytterbacken Jonathan Ahlbäck Ikonen från Hässleholms IF och 21-årige yttermittfältaren Edis Agelius från Mjällby.
– Jonathan är en stabil kille som har stor utvecklingspotential, säger tränaren Burim Niqki om Hässleholmsbacken.
– En mycket målmedveten och ödmjuk kille som kommer tillföra oss mycket, säger han om den vänsterfotade mjällbyspelaren.

Edin Agelius.

Edin Agelius.

Så här säger nyförvärvet från Mjällby:
– Jag valde Höganäs egentligen bara för att jag klickade bra med Burim och efter att ha pratat med honom ett antal gånger kändes det rätt att välja HBK, säger Edis Agelius, som hade bud från flera klubbar.
– Ja det fanns intresse från andra klubbar både i Blekinge och i Helsingborgstrakten, men som sagt så kom jag bra överens med Burim och det var avgörande. Jag är väldigt spelsugen och laddad för att visa vad jag går för.

Burim Nikqi:
– Bägge killarna passar in i hur vi vill bygga och arbeta i vårt nya Höganäs BK. Vi är mycket glada och stolta över att de här killarna valt oss tror locktoner från andra håll.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *