Som rubriken vittnar om blev det ingen fortsatt förlustfri svit för Hittarp i dagens match mot Hässleholm. Med onsdagens fina prestation i derbyt mot Höganäs i benen var det inte mycket som stämde i eftermiddagens drabbning. På förhand en sexpoängsmatch mot ett Hässleholm som bland annat fått tillbaka den långe anfallaren Filip Thurn på lån från Öster.

I första halvlek var vi inte med på noterna över huvud taget. Det dröjde inte mer än sju-åtta minuter innan det rasslade till för första gången, och det skulle visa sig att det var bara början. 2-0 kom bara en stund senare och det blev lite av ”vårsäsongen all over again-känsla” i laget. I stort sett bjöd vi på fyra mål mot ett Hässleholm som egentligen inte imponerade. Individuella misstag, brist på attityd och taffligt försvarsspel lade grunden för en fullständig genomklappning i första halvlek. När 3-0 kom var det inte mycket som stod rätt till. Innan halvlek hann vi också med att släppa in ett fjärde mål, som om det inte var nog redan. Vi gick till halvtidsvila med 4-0 i nacken.

Andra halvlek var tämligen avslagen, även om vi höjde oss några procent gentemot första. Men det kunde väl å andra sidan omöjligt bli sämre. Vi hade några chanser att reducera, bland annat hade undertecknad ett skott där Hässleholms målvakt, som för dagen var riktigt bra, gjorde en fin räddning. Vi hann också med att få ett mål bortdömt för offside som var aningen tveksamt. Till slut fick vi dock ett tröstmål när Koppen frispelades och snyggt chippade in bollen.

Det finns inte mycket mer att säga. Vi fick oss ett wake-up call utan dess nåde, och kanske är det nyttigt för att vi ska vakna till på nytt ännu en gång. Nu bryter vi ihop och kommer igen, det är gott om matcher kvar och denna insatsen vill man helst glömma illa kvickt.

Matchfakta:

Hittarp-Hässleholm 1-4 (0-4)
0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-4 Kopfinger

 

Jesper Johansson

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *