Målvakten Andreas Linde, som tidigare deklarerat att han vill lämna för att få speltid, ska provträna med Molde i Norge.
– Jag fick en inbjudan av Molde att besöka dem, vilket HIF godkände. Vi bestämde att jag ska vara här till på fredag, så jag kunde få mig en bättre uppfattning om klubben, och att de får en bild av mig, vilket jag är glad för med tanke på att de är Norges bästa lag, säger Andreas Linde till Alltid Fullsatt.

Linde debuterade i allsvenskan för HIF i år. Inför den här säsongen är Pär Hansson uttalad förstamålvakt och numera tillhör också förre ÄFF-aren Matt Pyzdrowski målvaktsstallet.
Därför hoppas nu Linde mycket på ett norskt äventyr.
– Det är mycket att ta hänsyn till, men än så länge har jag fått ett bra intryck. Mer vill jag nog inte säga i dagsläget.

I dag skriver HD att Pär Hansson och HIF fått ett erbjudande från just Molde. Henrik Larsson deklarerar dock tydligt att klubben ska ha väldigt mycket pengar om man ska släppa målvakten vars kontrakt går ut efter den här säsongen.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

 

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *