Om sajten

Alltid fullsatt är fotbollssajten som kommit för att stanna. Här får småklubbarna i nordvästra Skåne lika mycket fokus som HIF, BoIS och ÄFF.

Torbjörn Dencker

Torbjörn Dencker – mångårig journalist och reporter på Helsingborgs Dagblad – är är både chefredaktör och den drivande kraften bakom Alltid Fullsatt.
Genom ”Dencker Mediaproduktion AB” är han anlitad som moderator, konferencier men också reporter för bl a SR och TV4 och krönikör på FotbollDirekt.
I bloggen ”Dencker tänker” på alltidfullsatt.se säger han vad han tycker och till hans hjälp finns ett spännande bloggstall, som för tillfället består av:
* Markus Holgersson – med fyra färska titlar med HIF – skriver om livet i Wigan i Championship.
* Stuart Baxter är tillbaka som coach, nu i Soweto.
* Niklas Hermansson ger bilden av sitt liv som fotbollspelare Eskilsminne och tycker gärna till om nv-skånsk och spansk fotboll.
* Otto Martler skriver om livet som målvakt i allsvenska nykomlingen Falkenbergs FF.
* Jesper Johansson – fruktad högerytter i Hittarp – skriver om sina upplevelser både i Italien och i NV-Skåne.
* Ingemar Queckfeldt är den frispråkige fotbollstränaren i Vejby och stor profil efter sina många år som spelare.
Du som läsare och tittare är viktig! Förhoppningen är stor att du inte håller inne på dina åsikter utan kommenterar och sätter ditt avtryck på Alltid fullsatt. Du kan också tipsa redaktionen på [email protected] och dela med dig av nyhetstips, händelser, länkar , bilder, filmer etc.
Nytt för 2014 är podcasten med Torbjörn Dencker och ÄFF-tränaren Jocke Persson som bjuder in heta fotbollsprofiler och ringer upp aktuella spelare och tränare. Radioprogrammet kommer under säsongen avhandla de lokala matcherna och ersätta de traditionella referaten efter matcherna.
Är ni med? Bra, då kör vi!

Senaste inläggen

Bloggare

torbjorn dencker
eric persson blogg
stuart baxter blogg
markus holgersson blogg
hasse eklund blogg
niklas hermansson blogg
jesper johansson blogg
otto martler blogg