Sponsorer

Vill du vara med och stötta vår bevakning och satsning på den nordvästskånska fotbollen?alltidfullsatt_logo
På alltidfullsatt.se får alla fotbollsklubbar på dam- och herrsidan utrymme på ett eller annat sätt. Här finns nyheterna, resultaten, tabellerna, podcasten, tv-inslagen, tävlingarna och fotbollsprofilernas krönikor (bakom kulisserna).
Varje vecka besöker upp till 10 000 unika läsare alltidfullsatt.se och vi jobbar kontinuerligt – för högtryck – för att få en långsiktighet i den spännande satsningen som startade i augusti 2012. Senaste året hade vi en bra bit över en halv miljon besök och långt över en miljonen sidvisningar.

För mer information om hur ditt företag syns bäst för en låg kostnad och för stor exponering, kontakta vår säljare Lennart Jönsson direkt på 0706-849273 eller via mejl på [email protected]

I dagsläget kan vi stolt presentera följande partners:

SKODA 
”Skoda Helsingborg vill synas och verka på den lokala marknaden och vad är då bättre än att synas på en sida med stort mångfald och intresse av den lokala fotbollen som berör många människor i regionen. Därför blev det en självklarhet och stötta alltidfullsatt.se.”

BILFORUM

Helsingborgs Takentreprenad

KULLAFLYG
”Kullaflyg är regionens eget flygbolag och då är det naturligt för oss att stötta föreningslivet på olika sätt. Vi stöttar också gärna nya uppstickare precis  vilket jag tycker att denna kanalen är. Jag gillar konkurrens och mångfald. Lycka till Torbjörn.”

Jönsson Plåtslageri

Telegrafen
”Det känns som rätt ställe för oss att synas, ett lokalt och seriöst forum för sportintresserade.”

The Tivoli

Torbjörn Dencker – mångårig journalist inom tidning, webb, radio och tv – driver alltidfullsatt.se med ett gäng entusiastiska duktiga skribenter och fotografer.

Senaste inläggen

Bloggare

torbjorn dencker
eric persson blogg
stuart baxter blogg
markus holgersson blogg
hasse eklund blogg
niklas hermansson blogg
jesper johansson blogg
otto martler blogg