Träningsläger 2015 Antalya, Turkiet
Dag 1, 27 mars

Dagen var äntligen kommen. Det årliga träningslägret som var planerat sen månader tillbaka skulle äntligen börja! Klockan 07.00 samlades vi på Västergård och det var 21 glada och förväntansfulla tjejer och 4 ledare som satte sig på bussen mot Kastrup.

Efter ett tag på bussen tog inkilningsansvariga (Evelina o Linnéa) över micken och delade ut utstyrslar som skulle gälla under hela flygresan. När vi kom fram till flygplatsen var det simglasögon och mustach som gällde för årets 5 nykomlingar. De hade även ett uppdrag som gick ut på att ta så många selfies som möjligt med okända människor. Resultatet är ännu inte ihopräknat men kommer presenteras ikväll, dock så vet vi att någon ligger på ca 2 bilder och en annan på 42…

DSC_9051

Kajsa Arthursson, Linn Strömberg, Sandra Wuopio, Hanna Hallström och Maja Ahlm.

 

Vi fick sällskap av en del andra fotbollslag som Höllviken, Alvesta och FC Rosengård som även hamnade på samma flyg. Vi trodde att vi hade utsatt våra 5 offer för tillräckligt men det visade sig att det inte var så mycket att skämmas över då vi möttes av vuxna män utklädda till tjejer, tigrar, doktorer osv..

ol

​Maja in action / Becks ställer upp när övriga lag samlar poäng

Väl framme i Antalya gick allting smidigt förutom att vår Elle Nordin inte fick tillbaka sin väska vilket såklart är tråkigt och vi vet ännu inte när den kommer dyka upp.

DSC_9058

​En ledsen Elle.. 

Bussresan tog ca 15 minuter innan vi släpptes av utanför Miracle Resort som verkligen inte gjort oss besvikna hittills. Vi njuter av god mat i mängder, inomhuspool och vissa även kanske av den fria baren :) Dock så har vädret inte varit det bästa, även om det inte är kallt så har det regnat en del sedan vi kom.

matjjeee

​Delar av buffén, vi lär aldrig gå hungriga!

En timme efter vi installerat oss på rummen så var det dags för en joggingtur på stranden som inte vara att leka med, det kan till o med huvudcoach Krödda intyga, som faktiskt var med och deltog. Vi avslutade även passet med att ta årets första dopp!

 

11104313_10204553328218926_1521773356_n

11079715_10204553327898918_692384895_n

Julia, Linnéa och Lana var de enda som badade.

Därefter var det dusch, middag och allt det dära innan vi fick kvällen ledigt. Frihet under ansvar är något som gäller under denna resan då åldrarna är väldigt utspridda och alla har ansvar för varandra. Vi valde att spendera kvällen på olika sätt, tränarna i baren, några kollade Sverige, andra satt på en stol och väntade på att vår kära kapten och Nore skulle ansluta så att gruppen skulle bli komplett, vilket den blev igår vid midnatt. Ska tilläggas att Maja och Nore hade fått utstå en del under sin färd först till Turkiet och sedan i Turkiet, men det kan vi ta en annan gång.

Lana Ademi och Linnea Rundqvist

Share →

One Response to Blogg från Eskilsminnes träningsläger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *