Dag 3, 29 mars

 

Vi vaknade upp dag tre med tre gånger så tunga ben än dagen innan. Övergången från gräs till konstgräs hade satt sina spår och det kändes att vi var igång. Schemat för dagen var likt gårdagen med frukost, lunch, mellanmål, middag, två träningar och gemensam aktivitet på kvällen.

 

Första passet var ganska lugnt med teknik, fotbollstennis och lite styrka med en avslutande tävlingsstafett. Igår var det tyvärr mycket regn och vi var genomblöta efter förmiddagspasset. Vi gick o tog en varm dusch innan vi åt och vilade inför nästa träning. Regnet avtog lagom till eftermiddagspasset som bjöd på passningsövningar och lite större spel med en partävling på slutet som vi två lyckades ta hem efter ett direktavgörande.

 

Senare på kvällen väntade deltävling 2 i Miss Eskil där deltagarna fick plocka fram sin hip-hop sida och imponera på juryn. Sedan åt vi gott och länge innan lagtävling nummer två genomfördes. Resten av kvällen var fri och mycket lugn eftersom det var dagen innan match. Några körde dans nere på scenen och andra låg på rummen och tog det lugnt. Vid midnatt sjöng vi för Linn som fyller 16 år och som dessutom vann första deltvälingen i Miss Eskil. Sedan gick vi och la oss för att vara utvilade till matchen mot Sätra/Bredäng från Stockholm.

Hip hop-brudarna.

Hip hop-brudarna.

 

För övrigt så hände det inte så mycket under dagen eftersom vi mest spenderade den på fotbollsplanen, i matsalen och på hotellet. Något som vi har riktigt kul åt är att vi har upptäckt en fobi hos huvudtränare Krödda och det är att man absolut inte under några omständigheter får röra eller vistas i hans säng. Därför är det såklart något vi gör så fort vi får chansen och det har resulterat i många vattenkrig och brottningsmatcher.

 

Elle har fortfarande inte fått tillbaka sin väska ännu och ingen vet var den befinner sig för tillfället så därför fick hon en egen shoppingtur med Waldt under tiden som vi andra tränade. Det har visat sig att Waldt har bra klädsmak och är ett bra shoppingsällskap då hon anlände med en hel del påsar.

eskils läger19

 

Lana Ademi och Linnea Rundqvist
bloggar från Eskilsminnes läger i Turkiet.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *