Dagen började på bästa sätt med en helt klarblå himmel, en skön temperatur i luften och solen som äntligen tittade fram. Förmiddagspasset blev inte så intensivt med lite längre passningar, nickar och givetvis tränarnas tävling. Efter det var det många som gick ner och solade och badade vid poolen eftersom vädret var det bästa vi fått på hela veckan.

 eskil läger 21

eskils läger 22

 

Vi åt lunch och samlades sen inför matchen mot Sätra som laget vi mötte heter (skrev fel i förra inlägget). Ett division 1 lag från Stockholm som dock inte hade några målvakter med sig så det var två killar födda 99 som stod vars en halvlek istället. Det var en jämn match där vi gjorde 9 byten, men mer om den kommer i ett separat inlägg. Resultatet blev 1-1.

Tapper och Weine chillar i solen.

Tapper och Weine chillar i solen.

Därefter duschade vi innan det var dags för nästa samling där sista delmomentet i Miss Eskil genomfördes och blev riktigt lyckat. Vi gick sedan och åt innan det väntades en överraskning för födelsedagsgrisen Linn som bjöds på en riktigt fin och god tårta. Kvällen avslutades med ännu en grupptävling och sedan var resten av kvällen fri. En händelserik kväll där lagets panter-tanter (Maja och Sandra) underhöll dem flesta där det bland annat var en brandslang inblandad. Våra junisar Hanna och Linn har bjudit på många goa skratt, igår var det några som satt och övade på huvudstäder. “Vad är huvudstaden i USA?” Linn: “Det är väl Hollywood…?” och Hanna som visste klart och tydligt att New York inte är huvudstad i USA eftersom det ju är ett eget land. Vi jobbar vidare på detta…

STORT GRATTIS LINN!

STORT GRATTIS LINN!

eskil läger25

För några dagar sedan presenterades vår lagkapten inför 2015 och det blev Maja Olofsson som fick fortsatt förtroende. Vicekaptener i ordning blev Lina Jepsen och Sandra Wuopio. Vi har även röstat fram ett spelarråd som kommer bestå av Hanna Hallström, Johanna Malmlöf, Maja Olofsson och Josefine Norberg.

Lina, Maja och Sandra.

Lina, Maja och Sandra.

Lana Ademi och Linnea Rundqvist
bloggar från Eskilsminnes träningsläger i Turkiet

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *