Samuel Aziz har bestämt sig. Det blir spel i Landskrona BoIS de kommande två åren för anfallaren som spottade in 25 mål för Höganäs BK i division 2 den gångna säsongen.
– Det känns riktigt bra. Jag hade en bra magkänsla för detta och jag känner att jag kan ta ytterligare steg här, säger Samuel Aziz till Alltid Fullsatt direkt efter kontraktsskrivningen.

Samuel-Aziz2

Samuel värvades till Höganäs BK som målskytt. Det blev han. Han vann skytteligan och blev rent av landets meste målskytt i division 2. Nu ska han spela en division högre upp – ett bra steg enligt honom själv.
– Skulle jag spela i någon klubb i division 1 så var det Landskrona BoIS. Här jobbar man med andra förutsättningar jämfört med andra lag i serien. Jag vill vara en del av BoIS satsning och ta den anrika föreningen upp till där de hör hemma. Det känns som att jag har kommit till ett topplag.

Förutom Landskrona har Samuel även provtränat med Halmstad, men kanske ändrades förutsättningarna något när Jens Gustafsson blev uppsagd som tränare. Även Syrianska har varit med i bilden.
– Här i BoIS har jag fått en bra bild av tränaren och ledarna och även det praktiska runt omkring. Det var ett naturligt val för mig.

Samuel Aziz och Mell Karlsson fick priser som årets anfallare. Foto: Viktor Malmberg

Samuel Aziz fick två priser på Alltid Fullsatts gala på The Tivoli den 8 november. Foto: Viktor Malmberg

Kommer du kunna leva på att spela fotboll nu?
– Ja, det kommer jag.

Han kommer sakna lagkompisarna – och tränarna (som lämnar) i Höganäs.
– Jag vill passa på att tacka HBK, men kanske framför allt tränaren Burim Nikqi som jag har kunnat rådfråga hela vägen in till den här lösningen. Jag hoppas att han som tränare också kan ta det steget som jag gör nu, för det är han värd. Han har hjälpt mig både fotbollsmässigt under säsongen och nu med detta, säger Samuel.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

Se Silly Season för division 1 här!

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *