Dag 2, 28 mars

 

Vi vaknade upp efter första natten och åt frukost och sedan var det träning vid 9:30. Första träningspasset var grönt dvs ett lätt pass som innehöll engelsk kvadde och en positionsanpassad övning innan vi avslutade med en av ledarnas tävlingar. Premiärpasset på gräs var gjort!

Eskils läger1

Inför första passet.

 

Efter detta serverades den enorma lunchbuffén vid 12 och sedan vilade vissa medan andra tog ett dopp i inomhuspoolen. Därefter väntade dagens andra pass kl 14 som var ett hårdare pass där vi började med snabbhet, sedan hade vi trelagsspel med aktiv vila, efter det löpningar och avslutade med ännu en av ledarnas lekar där målis stod som segrare.

Gamlingarna i laget "värmer upp" medan vi andra flyttar mål.

Gamlingarna i laget ”värmer upp” medan vi andra flyttar mål.

 

Eskils läger4

Direkt efter träningen serverades det hamburgare om man kände för det annars var det direkt en dusch innan alla samlades klockan 17 för dagens aktivitet. Våra fem inkilare presenterade sig och deltog i första delmomentet för att bli Miss Eskil. Det var många kreatvia ideér och många inte så genomtänkta svar. Därefter hade vi teori där vi gick igenom målsättning för 2015, vi röstade om spelarråd och årets lagkapten presenterades. Ett bra möte med bra åsikter avslutades sedan med en av fem tävlingar där vår egna lilla Krödda tog hem första segern till sitt lag. Efter det intog vi matsalen för andra gången för en god middag innan kvällen var fri. Några beslöt sig för att sätta sig nere i lobbyn/baren där det var karaoke och fullt med folk. Det hela slutade med att 5 eskilstjejer stod på scenen och framförde “Genom eld och vatten” accapella… Vet inte vad vi ska säga om det och det visste inte publiken heller, haha

Sandra in action.

Sandra in action.

 

​Hallström klädde upp sig.

​Hallström klädde upp sig.

 

Linn var uppiffad som aldrig förr.

Linn var uppiffad som aldrig förr.

 

​​Kajsa "trillade" fram på catwalken.

​​Kajsa ”trillade” fram på catwalken.

 

Maja Ahlm strålade som vanligt.

Maja Ahlm strålade som vanligt.

 

Det blev en ganska lugn kväll där vi satt och umgicks och hade det trevligt tills det tyvärr inträffade några tråkiga incidenter i ett av rummen intill våra. Ett tråkig avslut på en bra fredagkväll. Tror alla somnade väldigt gott iallafall.

 

Vi har nu sammanställt den första delen av inkilningen som gick ut på att ta så många selfies som möjligt. Poängen i första tävlingen:

 

1. Maja Ahlm 5 p (42 bilder)

eskils läger11

 

2. Kajsa Arthursson 4 p (15 bilder)

eskils läger12

 

3. Hanna Hallström 3 p (14 bilder)

eskils läger13

 

4. Sandra Wuopio 2 p (12 bilder)

eskils läger14

 

5. Linn Strömberg 1 p (2 bilder)

eskils läger15
Lana Ademi och Linnea Rundqvist
rapporterar från sitt träningsläger med Eskilsminne i Turkiet.

Läs även:

DAG 1

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *