I förra veckan kunde ni läsa en intervju med Tågarps tränare Anders Friberg på sajten.

Nu, så här några dagar senare, kommer lite extramaterial här på bloggen.

Friberg, som har ett stort hjärta för Landskrona BoIS och även har spelat i klubben, berättade nämligen att han vill se Peo Ljung som ny tränare på Landskrona IP.

Det är som bekant oklart vem som kommer träna BoIS nästa säsong.
– Jag har själv kontaktat BoIS om Peo Ljung. Jag har lagt fram det till x antal i styrelsen. Jag tycker att Peo är Skånes bäste tränare för tillfället, och ska man ta tillbaka en klubb som BoIS krävs hjärta, engagemang och att man har en plan. Och det vet jag att Peo Ljung har. Det är en riktig tränare, sa Friberg.

Hur har BoIS reagerat på ditt tips?
– Ja… Det vet jag inte egentligen. De har väl bara sagt ”okej”. Vad jag vet har de inte tagit någon direkt kontakt med Peo. Det är upp till dem, jag har egentligen inte med det att göra – men jag tycker att han är den optimala tränaren för BoIS.

Peo Ljung var länge assisterande tränare i HIF och hamnade senare i Örebro SK. För drygt en månad sedan sparkades han från Gais.

När BoIS spelade en träningsmatch mot ÄFF den 5 november fanns Ljung på plats och såg matchen.

//Persson.

eric_persson

Tagged with →  
Share →

3 Responses to Perssons blogg: Peo Ljung till BoIS?

 1. Fredrik Forever Red & Blue skriver:

  Det verkar ju som han är fortsatt trogen NV-Skåne vad gäller bopålarna, så ingen högoddsare om han skulle tärna BOis – dessutom spelade han väl där efter slutat i HIF om jag inte minns helt fel, så han är ju inte helt obekant med föreningen…

  Bra också om han håller sig i närheten ifall Henrik vill ha en ny ”Sidekick” eller själv skulle mot förmodan få kicken, men helst sett de två hålla i HIF – tror jag hade smakat mumma så här när det närmar sig sådana tider…

 2. Också Publik skriver:

  Rykten säger att Jens Gustavsson har flyttat till Landskrona kommun..

 3. ? skriver:

  Lägger pengarna på Agim Sopi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *