Matt Pyzdrowski höll nollan inför över 500 personer på Ängelholms IP. Foto: Viktor Malmberg

Matt Pyzdrowski. Foto: Viktor Malmberg

HIF har under den gångna säsongen haft ögonen på Matt Pyzdrowski vilket vi skrivit tidigare på vår Silly Season-sida. I dag blev en övergång klar. Kontraktet med ÄFF har gått ut och den 28-årige amerikanske målvakten kommer som fri spelare.
– Det ska bli väldigt spännande och jag kan knappt vänta på att få börja spela med mina nya lagkompisar, säger målvakten till hif.se.

Andreas Linde har tydligt deklarerat att han vill ha speltid och därför agerar HIF redan nu.
– Jag kommer nog lämna. Roar & co hade en plan för mig som försvann lite när de fick lämna. Jag hade möte med min agent och Henke innan uppehållet där vi förmedlade att jag ville spela kontinuerlig seniorfotboll detta året. Henke var ärlig och sa att Pär var hans uttalade förstamålvakt vilket jag har full respekt för. Därför har jag valt att testa något nytt för att få en vidareutveckling, säger Andreas Linde till Alltid Fullsatt.

Torbjörn Dencker
info@alltidfullsatt.se

 

Tagged with →  
Share →

3 Responses to Pyzdrowski klar för HIF – då lämnar Linde

 1. Fredrik Forever Red & Blue skriver:

  Kanske det blir en lösning mellan klubbarna månne? Vore synd om HIF mister en talang som Andreas och dom gamla utlåningsreglerna med mer flexibilitet är på ingång har jag förstått, och då får Linde spela A-lagsfotboll med ÄFF men kan kallas tillbaka till klubben om en skada/försäljning sker på någon av övriga målisar…

 2. tdfotboll skriver:

  Nja ÄFF hade bara varit aktuellt om de inte redan signat Oscar Berglund… Mvh Dencker

  • Fredrik Forever Red & Blue skriver:

   Det stämmer – hade jag glömt att Oscar dykt upp där. Många ex–HIF-målisar ute nu i svängen, men så gör klubben skäl alltjämt för epitet ”Målvakternas klubb”…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *