Alltid Fotbollsfest – du kommer väl?

Maja Olofsson blev galadrottning och Samuel Aziz galakung 2014. Vem tar hem priserna i år?
En fotbollssäsong går fort och redan nu börjar The Tivoli och Alltid Fullsatt duka för en ny fotbollsgala där vi prisar årets domare, eldsjäl, tränare och bästa spelare i varje lagdel från division 1 till division 7 – på dam- och herrsidan.
 
Den 7 november är vår förhoppning att fylla The Tivoli med spelare, ledare och ni som helt enkelt bara älskar lokal fotboll. Förhoppningen är att så många lag som möjligt väljer att lägga sin avslutning eller lagfest på plats.
– Det kom runt 250 personer redan första året. Jag tror och hoppas att vi kan fylla The Tivoli den här gången. Det är en unik möjlighet att samla hela den nordvästskånska fotbollsfamiljen. I år skruvar vi på upplägget något för att vi ska bli ännu fler, säger Torbjörn Dencker, chefredaktör på Alltid Fullsatt.
Vilka får priser? Det bestämmer du. Under september månad har du möjlighet att nominera spelare och ledare (div 1-7) och därefter gör juryn jobbet innan du kan rösta på slutkandidaterna.
Sponsorer är vi förstås beroende av och redan nu kan vi stolt presentera PUMA som huvudsponsor. För mer info om hur du kan synas i samband med galan, mejla [email protected] eller kontakta vår säljare Lennart Jönsson direkt på 0706-849273
Mer information om Alltid Fotbollsfest kommer på alltidfullsatt.se och i de sociala kanalerna.
Försäkra dig om en biljett redan nu – KLICKA HÄR!
Alltid Fotbollsfest är tillägnad den lokala fotbollen.

Filmer inför fjolårets gala: